GREEN PEEL advertisement GREEN PEEL advertisement

Hudvårdsbehandlingar

Din hud är inte bara kroppens största organ, den är också spegeln till din självkänsla. På Glansa Skincare, en ledande klinik för avancerad hudvårdsbehandlingar i Göteborg, tror vi på kraften i en välbehandlad hud som skänker dig 'glowing confidence' – en strålande självförtroende. Vår expertis inom avancerade hudvårdsbehandlingar fokuserar på att förvandla och upplyfta din hud, så att du kan känna dig självsäker inifrån och ut.

Med behandlingar som den revolutionerande Green Peel från Dr. Schrammek, en pionjär inom hudföryngring, tar vi hand om dina specifika hudbehov – från hyperpigmentering till föryngring. Vårt mål är att ge dig den självkänsla och lyster du förtjänar. Upptäck våra skräddarsydda behandlingar och låt din hud reflektera din inre strålglans och självförtroende. Välj Glansa Skincare för en hud som inte bara ser bra ut, utan också får dig att känna dig fantastisk.

Microneedling (Dermapen 4)

Din hud berättar din historia, och hos Glansa Skincare förstår vi betydelsen av detta. Som experter på avancerad hudvård och hudförnyelse, är vi stolta över att erbjuda Dermapen 4, en banbrytande innovation inom mikroneedling och hudföryngring. Denna toppmoderna teknik är särskilt designad för att ge din hud en ny chans att skina med förnyad styrka och lyster. Vårt fokus ligger på att återuppliva och föryngra din hud, oavsett utmaningar som åldrande, ärrbildning eller ojämn hudton.

Med Dermapen 4's avancerade microneedling-teknik erbjuder vi en skräddarsydd lösning som hjälper dig att känna dig självsäker och stolt över din hud. Vår behandling är idealisk för att effektivt tackla vanliga hudproblem som rynkor, fina linjer, ärr och hyperpigmentering. Låt oss hjälpa dig att upptäcka din huds fulla potential och återspegla ditt inre välbefinnande och självkänsla.

På Glansa Skincare kombinerar vi vår expertis med den senaste tekniken för att erbjuda behandlingar som Dermapen 4 microneedling, vilket säkerställer att varje kund får de bästa möjliga resultaten. Vårt mål är att din hud inte bara ska se fantastisk ut, utan också att du ska känna en djupare känsla av självförtroende och välbefinnande. Boka din konsultation idag och låt oss hjälpa dig att uppnå en strålande och hälsosam hud.

Plasmapen

(Plaxel Plus)

På Glansa Skincare presenterar vi stolt Plaxel Plus, en revolutionerande lösning inom estetisk hudvård och icke-kirurgisk hudföryngring. Plaxel Plus, en toppmodern Plasmapen, erbjuder en banbrytande metod för att återskapa hudens ungdomliga utstrålning. Denna innovativa teknologi utnyttjar plasmaenergi för att effektivt behandla en mängd hudproblem, från fina linjer och rynkor till ärr och pigmentförändringar.

Vår Plaxel Plus-behandling är skräddarsydd för att möta dina individuella behov, säkerställande av att varje session ger maximal effekt för din hudtyp och dina specifika problemområden. Med Plaxel Plus strävar vi efter att ge dig en hud som inte bara ser yngre och fräschare ut, utan som också känns fastare och mer vital. Vår målsättning är att stärka din självkänsla genom att återställa hudens ungdomliga utstrålning och förbättra dess övergripande kvalitet och utseende.

Låt Plaxel Plus vara nyckeln till din hudförvandling hos Glansa Skincare och upplev hur din hud återspeglar din inre skönhet och självsäkerhet. Utforska kraften i Plaxel Plus och ta det första steget mot en strålande och föryngrad hud idag. Boka din konsultation hos Glansa Skincare för att uppleva den senaste teknologin inom plasma hudföryngring och estetisk skönhetsvård.

På Glansa Skincare i Göteborg erbjuder vi PRX-T33, en unik och revolutionerande hudvårdsbehandling som effektivt förbättrar hudens textur, ton och elasticitet. Denna avancerade behandling är särskilt utformad för att bekämpa tecken på åldrande, ärrbildningar och pigmentering, utan att skada hudens yttre lager. PRX-T33 är känt för att ge omedelbara och långvariga resultat, vilket ger din hud en omedelbar lyster och förbättrad fasthet.

Som ett effektivt alternativ erbjuder vi också TPRX-behandlingen, som likaså fokuserar på att revitalisera hudens utseende och känsla. Både PRX-T33 och TPRX är framstående lösningar för dem som söker en icke-invasiv metod för att återskapa hudens ungdomliga vitalitet och glöd.

På Glansa Skincare är vår vision att erbjuda behandlingar som inte bara förändrar din hud utan också höjer din självkänsla. Med PRX-T33 och TPRX tar vi dig ett steg närmare en hud som ser hälsosam, ungdomlig och strålande ut. Upplev hur dessa behandlingar kan återuppliva din huds naturliga skönhet och stärka din inre och yttre glöd. Upptäck kraften av PRX-T33 och TPRX hos oss på Glansa Skincare och låt din hud berätta en historia av ungdom och vitalitet.

a box containing a vial of PRX-T33
a box containing a vial of PRX-T33

PRX-T33

TPRX är ett innovativt peelingmedel avsedd för professionell användning. Den innehåller en exklusiv blandning av vinsyra, kojinsyra, alfa-arbutin och väteperoxid. Denna behandling är skonsam mot huden och ger långvariga resultat som passar alla hudtyper.

Peelingen används främst i ansiktsbehandlingar och rekommenderas speciellt för hudförnyelse, pigmenteringar inklusive melasma, och även för att behandla ärr som till exempel akneärr. Den hjälper till att göra huden slätare och mer fyllig samtidigt som den ger en jämnare hudton med en omedelbar lyster. TPRX-peelingen kan också användas på kroppen för att behandla bristningar som orsakats av viktvariationer.

a bottle of tprx acid
a bottle of tprx acid

TPRX

a woman is shown in a massager
a woman is shown in a massager

Massage

Livets påfrestningar kan ofta märkas i våra muskler, leder och sinne. På Glansa Skincare förstår vi vikten av att ta hand om både kropp och själ. Därför erbjuder vi en avkopplande och helande massageupplevelse, skräddarsydd för att återställa balans och harmoni i din kropp. Varje massagebehandling är designad för att frigöra spänningar, förbättra cirkulationen och främja en djup känsla av välbefinnande.

Som en erfaren massageterapeut fokuserar jag på den klassiska svenska massagetekniken, en tidlös metod känd för sina djupt avkopplande och terapeutiska effekter. Med mina kunniga händer och denna beprövade teknik, kommer du att lämna vår klinik med förnyad energi och en känsla av 'glowing confidence'. Låt oss skämma bort dig med en massage som både känns bra och gör gott för din övergripande hälsa och välmående.

På Glansa Skincare är varje massage en upplevelse som bidrar till både fysisk och mental återhämtning. Upptäck kraften i vår avkopplande svensk massage och låt din kropp och själ finna lugn och harmoni. Boka din tid idag för en förstklassig massageupplevelse som förnyar och återupplivar.

Hårborttagning

Sugaring, en urgammal skönhetstradition känd för sin skonsamhet och effektivitet, har återupptäckts och moderniserats hos Glansa Skincare. Vi kombinerar denna tidlösa metod med dagens expertis för att erbjuda dig en nästan smärtfri och hudvänlig hårborttagningsupplevelse. Vår 100% naturliga sockerpasta minskar risken för allergiska reaktioner och irritation, och skapar en säker och effektiv behandling för alla hudtyper.

Sockerdepilering är inte bara en metod för hårborttagning, utan fungerar också som en mild exfoliering för huden. Efter varje behandling blir din hud mjuk, smidig och förnyad. Denna teknik erbjuder fördelar som traditionella hårborttagningsmetoder ofta saknar, som längre varaktighet mellan behandlingarna och en minskad risk för inåtväxta hår. Våra kunder upplever ofta att sugaring ger dem en mer hållbar och bekväm lösning för hårborttagning.

Välj en skonsammare och mer naturlig väg till hårborttagning hos Glansa Skincare. Upplev skillnaden med vår sockerdepilering och gå ut från vår klinik med 'glowing confidence' och silkeslena resultat. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att uppnå en slät och vacker hud med vår effektiva sugaring-metod.