Jag heter Valeria, grundaren och själen bakom Glansa Skincare AB. Min resa inom hudvård började med gedigna studier inom Hud och Spaterapeut vid YHHS Göteborg, där jag byggde en solid grund för mitt yrke. Med stolta certifieringar från både SHR och CIDESCO, samt min utbildning, har jag dykt djupt in i hudvårdens konst och vetenskap för att ge det bästa till mina kunder.

För mig handlar det inte bara om att ge enastående behandlingar, utan också om att garantera varje kunds säkerhet och välbefinnande. Det är därför varje behandling jag utför täcks av ett professionellt försäkringsskydd för hudvårdsterapeut, som erbjuder en extra nivå av trygghet.

Glansa Skincare är inte bara min verksamhet – det är mitt livsverk och passion. Varje behandling, varje produktval och varje interaktion med er, mina kunder, bär mitt hjärta och själ. Jag strävar efter att alltid erbjuda en hudvårdsupplevelse som är personlig, professionell och av högsta kvalitet.

Glansa skincare employe
Glansa skincare employe

Hjärtat Bakom Glansa Skincare

I vår strävan att erbjuda dig de bästa möjliga tjänsterna, har vi etablerat ett unikt samarbete med My Beauty Clinic. Genom detta samarbete har vi möjligheten att arbeta inom deras rymliga och välutrustade lokaler. Samarbetet med My Beauty Clinic gör det möjligt för oss att dra nytta av en bredare kompetensbas och dela våra kunskaper för att erbjuda dig en ännu mer omfattande skönhetsvård.

Vårt samarbete betyder att vi kan tillhandahålla en bred utbud av behandlingar under samma tak, samtidigt som vi bibehåller vår unika identitet och specialisering. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en harmonisk och professionell upplevelse, där dina behov och önskemål står i centrum.

Besök oss på Engelbrektsgatan 22 och upplev den perfekta kombinationen av professionell hudvård och personlig service. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål.

a sign that says mybeauty clinic
a sign that says mybeauty clinic

I samarbete med My Beauty Clinic

Vår passion för skönhet och välbefinnande genomsyrar allt vi gör. Vår kärnvärde, 'Glowing Confidence', är mer än bara ett motto; det är grunden för vår företagskultur och filosofi. Vi tror att skönhet handlar om mer än bara yttre utseende; det handlar om att känna sig självsäker och strålande, både inifrån och ut.

Vårt Engagemang för Kvalitet och Expertis I hjärtat av Göteborg har Glansa Skincare etablerat sig som en ledande skönhetssalong, känd för vårt engagemang för kvalitet och expertis inom skönhet och hudvård. Våra erfarna terapeuter och hudvårdsexperter är dedikerade till att erbjuda de bästa behandlingarna, från avancerad hudvård och ansiktsbehandlingar till helande massage och effektiv hårborttagning. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina individuella behov och bidra till din 'Glowing Confidence'.

En Hållbar och Etisk Ansats Hållbarhet och etik är centrala i allt vi gör. Vi använder miljövänliga produkter och metoder, och strävar efter att skapa en positiv inverkan både på vår planet och våra kunder. Vi tror att en hållbar inställning till skönhet inte bara är bättre för miljön, utan också förstärker våra kunders naturliga skönhet och välbefinnande.

En Inkluderande och Välkomnande Atmosfär På Glansa Skincare välkomnar vi alla med öppna armar. Vi tror på skönhetens mångfald och inkluderande, och vår salong är en plats där varje individ kan känna sig bekväm och uppskattad. Vårt mål är att varje kund ska lämna oss med en förnyad känsla av självförtroende och glädje.

Bli en Del av Vår Resa Vi inbjuder dig att bli en del av vår resa mot 'Glowing Confidence'. Oavsett om du söker expertis inom hudvård, en avkopplande stund, eller bara vill förnya din energi, är Glansa Skincare här för dig. Besök oss och låt oss tillsammans utforska vägen mot en strålande framtid.

Glansa Skincare – Din Partner för Strålande Självförtroende

CERTIFIERING

GLANSA SKINCARE AB

Aktivt sedan 2023 och är verksam inom skönhetsvård.

Org. nr. 559453-9347

Besöksadress

Engelbrektsgatan 22, 411 37 Göteborg.

Kontakta oss

Ring oss: 07 60 20 31 89

Maila: info@glansaskin.com

Öppettider

Tisdag-Fredag 11:00 - 18:00

Lördag 12:00 - 17:00

FÖRETAGSINFORMATION