Avbokningsregler

För att ändra eller avboka din tid, använd den onlinefunktion som finns i den automatiska bekräftelsemejlet för din tid, ringa oss på telefonnummer 0760203189 (om vi inte kan svara, lämna ett meddelande) eller skicka ett e-postmeddelande till info@glansaskin.com

24 Timmars Regeln: För att undvika debitering måste avbokning eller ombokning ske senast 24 timmar före din bokade tid. Om avbokningen sker senare än detta, kommer en avgift på 50% av behandlingens pris att tas ut, upp till ett belopp av 500 kr. Om du kan visa upp ett läkarintyg, kommer ingen avgift att tas ut.

ANSIKTSBEHANDLINGAR / GREEN PEEL
Klassisk Ansiktsbehandling
1195:- 60 min

Upplev tidlös skönhet och lyster med vår Klassiska Ansiktsbehandling. Förbättra din hudvård med en behandling som kombinerar tradition och effektivitet.

Vi börjar med rengöring, där vi varsamt tar bort makeup och orenheter för att förbereda din hud för behandlingen. Följt av detta är exfoliering, där vi använder skonsamma produkter för att avlägsna döda hudceller och främja en mjuk och jämn hudton. Sedan applicerar vi ånga för att öppna porerna, vilket gör det lättare att rengöra dem djupt under extraktionen. Denna fas är skonsam men effektiv och syftar till att klargöra din hud från alla inbäddade orenheter.

Efter extraktionen följer en avslappnande ansiktsmassage som inte bara ger en stunds avkoppling utan också ökar cirkulationen och ger en hälsosam lyster. Sedan applicerar vi en näringsrik mask anpassad efter din hudtyp för att behandla specifika hudproblem och för att djupnära och återfukta. Avslutningsvis balanserar vi din hud med en toner och applicerar en lyxig fuktighetskräm som låser in fuktigheten och skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Vår Klassisk Ansiktsbehandling är mer än bara en behandling; det är en investering i din huds långsiktiga hälsa och välbefinnande.

Klassisk Ansiktsbehandling
1495:- 90 min
Green Peel - Express
1050:- 20 min
Green Peel - Fresh up
1450:- 50 min
Green Peel - Energy
1650:- 50 min
Green Peel - Fresh up + portömning
1650:- 75 min

Green Peel Express är det perfekta valet för dig som söker omedelbar lyster utan återhämtningstid. Den milda formulan väcker liv i trött hud och ger en fräsch, strålande yta inför speciella tillfällen.

Med Green Peel Fresh Up får din hud en skonsam men effektiv stimulans som ökar blodcirkulationen och cellförnyelsen. Det är den ideala 'pick-me-up'-behandlingen för att återfå en ungdomlig glöd och motverka de första tecknen på åldrande.

För en djupare rengöring erbjuder vi Green Peel Fresh Up + Portömning, som kombinerar den uppfriskande effekten av Fresh Up med en noggrann rengöring av porerna för att minimera akne och orenheter, vilket ger en klarare och mer balanserad hudton.

För de som önskar mer intensiva resultat är Green Peel Energy det perfekta alternativet. Denna behandling ger en energiboost till huden, stimulerar aktivt och främjar djupare regenerationsprocesser för att tackla mer framträdande hudproblem som ärr, stora porer och ålderstecken.

GELISH VS är en tvåstegsbehandling baserad på de två komponenterna ZK Chrystal Pudding Peel och VS Crystal Pudding. Tillsammans ger de huden omedelbar lyster och lyftande effekt. Behandlingen är behaglig, väldoftande och attraktiv. Lämpligt för alla ålder och hudtyper, yngre som önskar fukt och lyster, äldre som önskar revitalisering/rejuvenering och utjämnande av ojämn hudton.

GELISH VS

Gelish VS - Ansikte
1250:- 40 min 3995:-
Kur x4

Exosomer är inte celler, utan små vesiklar som utsöndras från en cell. De är ungefär 1/1000 av storleken på en normal cell och innehåller MRNA, mikroRNA och molekyler inklusive hundratals tillväxtfaktorer som stimulerar kroppens naturliga regenerativa potential.

Fördelar med Microneedling + Exosomer

Microneedling med exosomer är en banbrytande behandling som föryngrar huden och minskar ålderstecken. Exosomer tränger djupt in i dermis under proceduren och främjar kollagenproduktionen, vilket förbättrar hudens struktur och ton. Behandlingen minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor, hyperpigmentering, solskador och ärrbildning.

Effekter och Indikationer

 • Biostimulering och Uppstramning: För ansikte, hals, dekolletage, händer och fötter.

 • Kollagenstimulering: Förbättrar hudens fasthet och elasticitet.

 • Hudföryngring: Mot chrono- och photoaging, acneärr, rodnad och hudirritationer.

 • Hårfollikelstimulering: Förbättrar hårväxt.

 • Behandling av Striae: Minskar bristningar och förbättrar hudens utseende.

V-Tech System använder ett dubbelmembransystem för syntetiska exosomer utan antigenreceptorer, vilket garanterar säkerhet och effektivitet. Dessa exosomer bär biomimetiska peptider som stimulerar hudens cellulära processer utan att orsaka överdriven stimulering eller immunreaktioner.

Fördelar:

Ingen Risk för Sjukdomsöverföring: Syntetiska exosomer eliminerar risken för överföring av sjukdomar.

Ingen Överstimulering: Undviker överdriven cellstimulering och immunreaktioner.

Perfekt Förmedling av Biomimetiska Peptider: Effektiv leverans och ökad bindning till receptorer.

V-TECH SYSTEM - EXOSOMER

Dermapen + Exosomer
Kur x4
Kur x3
3250:- 60 min. 8500:- 10500:-
RETIX.C RETIBOOSTER - RETIX.C EYE
RETIBOOSTER (Retinol peel)
1695:- 30 min

Retix.C-behandlingar drar nytta av effekterna av att kombinera retinoider och biologiskt aktiva former av vitamin C med ingredienser som optimerar deras egenskaper. Dessa ämnen har länge varit kända inom kosmetologin som några av de få med bevisade anti-aging och antioxidanteffekter. Retix.C-terapier har utvecklats för att behandla en rad olika problem såsom förlust av hudens fasthet och ton, rynkor, hyperpigmentering, pormaskar och förstorade porer. Den föryngrande effekten av retinol, i kombination med den fria radikalbekämpande vitamin C, förbättrar inte bara hudens kvalitet, utan skyddar den också från negativa inre och yttre faktorer i framtiden.

Retix.C Retibooster-behandlingen involverar tre steg:
 • Förberedelse: Efter en intervju med patienten rengörs huden. Specialisten applicerar Booster Serum i ansiktet, som innehåller vitamin C, ferulinsyra, mjölksyra och niacinamid. Dessa ingredienser har kraftfulla antioxidanta, revitaliserande och ljusnande effekter.

 • Microneedling: Skapandet av kanaler i huden möjliggör bättre absorption av tidigare applicerade aktiva ämnen och skadar huden på ett kontrollerat sätt, vilket ytterligare stimulerar dess reparationsmekanismer.

 • Retiboosting Complex: En ampull med 6% Retiboosting Complex appliceras på huden. Den kombinerar retinol, TGF-beta tillväxtfaktorer, mjölksyra, vitamin E och apelsinblomshydrolat. Den synergiska verkan av dessa ämnen möjliggör reglering av epidermala keratiniseringsprocesser och stimulering av syntesen av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Efter behandlingen får patienten ett prov på regenereringskräm för hemmabruk.

Retix.C Eye är en effektiv och stimulerande behandling som förbättrar återfuktningen av ögonområdet, jämnar ut hudtonen och exfolierar epidermis. Denna behandling är idealisk för att stoppa ålderstecken, minska synligheten av rynkor och mörka ringar under ögonen.

Fördelar med Retix.C Eye

 • Året-runt-behandling: Tack vare den unika retinolmolekylen och de fotobeskyddande egenskaperna hos ferulinsyra och floretin kan behandlingen utföras året runt.

 • Reducerar ålderstecken: Synliga tecken på åldrandet som torrhetslinjer, rynkor och mörka ringar minskas effektivt.

 • Förbättrad hudton: Behandlingen jämnar ut hudtonen och ger ögonområdet en fräschare och mer ungdomlig look.

RETIX.C EYE+
RETIBOOSTER + MICRONEEDLING
RETIX.C EYE - MICRONNEDLING
RETIBOOSTER + RETIX.C EYE
RETIBOSTER + RETIX.C EYE + MICRONEEDLING
1395:- 30 min
2390:- 60 min
2395:- 45 min
1895:- 45 min
3090:- 75 min
MICRONEEDLING DERMAPEN 4
DERMAPEN 4 - Ansikte
2295:- 50 min 5900:-

På Glansa Skincare erbjuder vi en rad avancerade Dermapen 4-behandlingar som använder mikronålar för att stimulera kollagenproduktion och förbättra hudens kvalitet.

Dermapen 4 - Ansikte är en skräddarsydd behandling för ansiktet, som syftar till att förbättra hudens textur och ton samt minska fina linjer och rynkor. Det är en idealisk lösning för att bibehålla ett ungdomligt utseende.

Dermapen 4 - Ansikte & Hals riktar sig mot både ansikte och hals, områden som ofta visar tydliga tecken på åldrande. Behandlingen hjälper till att skapa en jämn och ungdomlig look.

Dermapen 4 - Ansikte, Hals & Dekolletage/Parti Kropp utvidgar behandlingsområdet för att inkludera dekolletaget eller en specifik kroppsdel, perfekt för att adressera specifika hudproblem såsom ojämn hudtextur, ärrbildningar eller sträckmärken.

Dermapen 4 - Delbehandling, t.ex. Ärr på kinder är en riktad behandling som fokuserar på specifika områden som behöver extra uppmärksamhet, såsom ärr på kinderna, för att förbättra hudens utseende och främja hudförnyelse.

Dermapen 4 - Ansikte + Uber Pro Kemisk Peel kombinerar mikronålning med en professionell kemisk peel för att maximera hudföryngring och erbjuda en mer intensiv behandling.

Dermapen 4 - Ansikte & Hals + Uber Pro Kemisk Peel och Dermapen 4 - Ansikte, Hals & Dekolletage + Uber Pro Kemisk Peel är omfattande behandlingar som kombinerar mikronålning och kemisk peel för att ge en djupgående förnyelse av huden och tackla mer omfattande hudproblem.

Varje behandling är designad för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra hudens textur, minska synligheten av ärr, rynkor och åldersfläckar samt behandla förlust av fasthet och elasticitet. Välj den behandling som bäst passar dina individuella behov och estetiska mål.

DERMAPEN 4 - Ansikte & hals
DERMAPEN 4 - Ansikte, hals & dekolletage / Parti kropp
DERMAPEN 4 - Delbehandling ex: Ärr kinder
DERMAPEN 4 - Ansikte + Uber pro kemisk peel
DERMAPEN 4 - Ansikte & hals + Uber pro kemisk peel
DERMAPEN 4 - Ansikte, hals & dekolletage + Uber pro kemisk peel
2990:- 60 min 7600:-
3800:- 70 min 9700:-
1450:- 30 min 3700:-
2795:- 50 min
3990:- 60 min
5300:- 70 min
Kur x3
Kur x3
Kur x3
Kur x3

Microboost™ Hyaluronic Program är en hudvårdsbehandling som kan utföras året runt och är särskilt lämplig för personer med fuktfattig, torr eller känslig hud. Det är även effektivt för hud som är benägen för akne eftersom behandlingen syresätter huden på djupet och minskar aknebakterier. Behandlingen rekommenderas att utföras i en kur om 3 till 6 gånger med ungefär 2 till 4 behandlingar per månad​​.

Microboost™ Hyaluronic Program arbetar för att:

 • Minska fina linjer och rynkor.

 • Stimulera hudens egen kollagenproduktion.

 • Skapa djup återfuktning och ge huden ett glow.

 • Återställa hudens fyllighet.

 • Reducera ärr och pigmentfläckar.

 • Jämna ut hudtonen.

 • Öka cellförnyelsen.

Behandlingen rapporteras vara helt smärtfri och ger förbättringar som ögonlockslyft, en rakare käklinje, minskning av påsar under ögonen, reducerade kråksparkar, mindre nasolabialveck, samt en ökad lyster och förbättrad hudton​​.

Behandlingsprocessen inkluderar en rengöring av huden följt av en anpassad peeling. Därefter utförs microneedling ytligt i epidermis med maximalt 0,25 mm. Efter detta appliceras en Hyaluronic Mask och Hyaluronic Solutions by Cholley. Behandlingen avslutas med en kräm som är anpassad efter hudtyp. Resultaten blir synliga efter cirka 4 veckor och inkluderar reducerade fina linjer, pigmenteringar och solskador. Behandlingen passar alla hudtyper, inklusive torr, känslig och mogen hud​​.

MICROBOOST HYALURONIC PROGRAM BY CHOLLEY
Microboost™ Hyaluronic Program - Ansikte & hals
2250:- 60 min 5750:-
Kur x3
PLASMAPEN - PLAXEL +
PLAXEL PLUS - Ögonlock, kråksparkar och under ögat


PLAXEL PLUS är en modern skönhetsbehandling som använder plasmaenergi för att strama åt huden och minska rynkor utan kirurgiska ingrepp. Här är en översikt över behandlingarna som erbjuds:

PLAXEL PLUS - Ögonlock: Specifikt riktad mot övre ögonlocken, hjälper denna behandling till att lyfta och strama åt huden som kan bli slapp med åldern, vilket ger en mer öppen och vaken blick.

PLAXEL PLUS - Under ögon (inklusive kråksparkar): Denna behandling fokuserar på att förbättra hudens kvalitet under ögonen och minska synligheten av kråksparkar, vilket resulterar i en slätare och mer tonad hud.

PLAXEL PLUS - Ögonlock och under ögat: Kombinerar de två ovanstående behandlingarna för ett omfattande upplivande av området runt ögonen, vilket ger ett mer vaket och utvilat utseende.

PLAXEL PLUS - Ögonlock, kråksparkar och under ögat: Denna behandling fokuserar på området runt ögonen. Den stramar åt huden på övre och nedre ögonlocken och minskar fina linjer och rynkor, såsom kråksparkar, för ett ungdomligare och fräschare utseende.

PLAXEL PLUS - Arga rynkan: Denna behandling är inriktad på den vertikala linjen mellan ögonbrynen, ofta kallad "arga rynkan". Behandlingen reducerar djupet och synligheten av denna rynka för ett mjukare och mer avslappnat ansiktsuttryck.

PLAXEL PLUS - Panna (inklusive arga rynkan): Riktar sig mot hela pannans område inklusive den arga rynkan. Detta ger en övergripande förbättring av pannans släthet och minskar rynkor och fina linjer för en klar och ungdomlig hud.

Genom att inkludera PLAXEL PLUS-behandlingar i din hudvårdsrutin kan du uppleva en icke-kirurgisk lösning för att återställa hudens ungdomlighet och minska tecken på åldrande. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina unika behov och ge bästa möjliga resultat.

PLAXEL PLUS - Ögonlock
PLAXEL PLUS - Under ögon (inklusive kråksparkar):
PLAXEL PLUS - Ögonlock och under ögat
PLAXEL PLUS - Arga rynkan
PLAXEL PLUS - Panna (inkl arga rynkan)
4000:- 40 min
4000:- 40 min
5000:- 60 min
6500:- 90 min
2500:- 25 min
4500:- 40 min
PRX-T33
PRX-T33 - Ansikte

PRP-T33 Ansikte ger en intensiv biorevitalisering utan nålar, perfekt för att återfukta och ge elasticitet till huden med omedelbara resultat. Vår skonsamma men effektiva formula med TCA och peroxid erbjuder en djup återhämtning utan peeling, vilket gör den idealisk för alla som söker en förbättring av hudens kvalitet utan nedtid.

Utöka fördelarna med PRP-T33 Ansikte & Hals för att inkludera två av de mest åldersavspeglande områdena. Denna behandling arbetar för att skapa en jämn och ungdomlig hudton över hela området, främja hudens fasthet och motverka fina linjer.

Vårt mest omfattande paket, PRP-T33 Ansikte, Hals & Dekolletage, tar hand om din hud från ansikte till dekolletage. Förvandla och vitalisera din hud med denna exklusiva behandling som erbjuder en helhetslösning för åldrande hud, och lämna med en strålande och föryngrad känsla.

För de som söker en mer intensiv förnyelse, erbjuder vi KOMBINATIONSBEHANDLING PRX-T33/Dermapen. Denna duo använder PRX-T33 för att förbereda huden, följt av Dermapen som med hjälp av mikronålning stimulerar kollagenproduktionen och ger en djupare förbättring av hudens struktur och elasticitet.

Ta din hudvård till nästa nivå med KOMBINATIONSBEHANDLING PRX-T33/Dermapen Ansikte, Hals & Dekolletage, som syftar till att ge en omfattande förbättring av huden över alla dessa centrala områden. Vår behandling är utformad för att ge maximal effekt, minska tecken på åldrande och lämna en varaktig lyster.

Varje behandling är anpassad för att möta dina specifika hudbehov. Kontakta oss idag för att upptäcka vilken behandling som bäst passar dig och ta ett steg mot en friskare, mer strålande hud.

PRX-T33/ DERMAPEN - Ansikte, Hals & Dekolletage
PRX-T33 - Ansikte & Hals
PRX-T33 - Ansikte, Hals & Dekolletage
PRX-T33/ DERMAPEN - Ansikte
1950:- 30 min 4950:-
Kur x3
2495:- 30 min 6300:-
3495:- 45 min 8890:-
2995:- 50 min. 8500:-
5950:- 60 min. 10000:-
KOMBINATIONSBEHANDLING
Kur x3
Kur x3
PRX-T33 - Hals el. händer
1500:- 30 min 3600:-
Kur x3
Kur x4
TPRX
TPRX - Ansikte
Kur x4
1200:- 30 min 3995:-

TPRX-behandlingen är en innovation inom hudvård som erbjuder en djupgående föryngring utan smärta eller irritation. Med en unik blandning av vinsyra, kojinsyra, alfa-arbutin och väteperoxid, tränger denna peeling djupt in i huden för att stimulera kollagenproduktionen, förbättra hudstrukturen och öka elasticiteten. Behandlingen är effektiv mot en rad hudproblem som ojämn hudton, melasma, akneärr och tecken på åldrande. Med TPRX får du omedelbar lyster och en jämnare hudton, och resultatet förbättras med upprepade behandlingar. Rekommenderat är 4-6 sessioner för optimala resultat, och eftersom det inte finns någon återhämtningstid, kan du fortsätta ditt dagliga liv omedelbart efter behandlingen. TPRX är en säker och effektiv lösning för att uppnå en friskare och mer ungdomlig hud.

MASSAGE

Den klassiska svenska massagen är en tidlös behandling som erbjuder djup avslappning och återhämtning för hela kroppen. Med traditionella tekniker som knådning, glidande strykningar och lätta rytmiska rörelser hjälper denna massage till att frigöra spänningar, öka cirkulationen och främja mental och fysisk välbefinnande.

Varje session är anpassad för att möta dina individuella behov, vare sig du söker lindring från muskelvärk, stressreducering eller bara en stunds lugn och ro. Våra erfarna massageterapeuter använder en blandning av oljor som inte bara förbättrar massagens effekt utan även närar din hud. Boka din klassiska svenska massage idag och upplev en förnyad känsla av harmoni och balans i din kropp och själ.

Förnya din energi och välbefinnande med en avkopplande ryggmassage. Massören använder avancerade tekniker för att mjuka upp stela muskler och främja en djup känsla av avslappning. Perfekt för dem som söker en paus från vardagens stress eller behöver hjälp med att återhämta sig från fysisk ansträngning. Boka din session nu och känn skillnaden en professionell ryggmassage kan göra för ditt humör och din hälsa.

Klassiskt Svensk Massage helkropp
Ryggmassage
850:- 60 min
550:- 30 min
HÅRBORTTAGNING - SUGARING
SUGARING - halva ben (stammis)

Sugaring är en skonsam och naturlig hårborttagningsmetod som blir allt mer populär. Den används för att avlägsna oönskat hår och lämnar huden silkeslen.

Sugaring - Hela ben: Denna behandling tar bort hår från hela benen, från låren till anklarna, med hjälp av en naturlig sockerpasta. Det är en effektiv metod för att uppnå släta och mjuka ben.

Sugaring - Hela ben (stammis): Samma som ovan men till ett förmånligt pris för återkommande kunder, vilket gör det till ett utmärkt val för den som regelbundet underhåller sin hårborttagning.

Sugaring - Halva ben: Denna behandling fokuserar på antingen över- eller underbenen, perfekt för de som önskar en snabb och effektiv hårborttagning på specifika områden.

Sugaring - Halva ben (stammis): Denna behandling erbjuds också till ett förmånligt pris för återkommande kunder, vilket gör det enkelt att hålla benen släta och fina regelbundet.

Våra sugaring-behandlingar ger en långvarig effekt och minimerar risken för inåtväxande hår. Boka din tid för sugaring idag och upplev skillnaden med en skonsammare hårborttagningsmetod.

SUGARING - Hela ben
SUGARING - hela ben (stammis)
SUGARING - Halva ben
1000:- 60 min
900:- 50 min
850:- 45 min
750:- 40 min