BANNER GREEN PEEL DR SCHRAMMEK
BANNER GREEN PEEL DR SCHRAMMEK

Upptäck Green Peel, en revolutionerande hudvårdsbehandling utvecklad av Dr. Christine Schrammek. Med Green Peel får du uppleva kraften i en helt naturlig peeling som effektivt förnyar och vitaliserar din hud. Skapad med en exklusiv blandning av naturliga örter och växtextrakt, erbjuder Green Peel en unik lösning för en mängd hudproblem, från åldrande och trött hud till akne och hyperpigmentering.

Till skillnad från konventionella peelingmetoder som ofta innehåller kemiska ingredienser, står Green Peel ut med sin 100% naturliga formulering. Denna skonsamma men effektiva behandling stimulerar hudens naturliga regenereringsprocess utan att använda syror eller slipande partiklar. Resultatet är en klarare, jämnare och mer strålande hud, helt i harmoni med din naturliga skönhet.

Välj Green Peel för en hudvårdsupplevelse som förenar vetenskap och natur på ett harmoniskt sätt. Låt oss hjälpa dig att avslöja din huds fulla potential med en behandling som är lika unik som du.

a woman with a towel wrapped around her face of dr schrammek
a woman with a towel wrapped around her face of dr schrammek

Green Peel: Naturens kraft i din hudvård

Green Peels resa började för över 60 år sedan, skapad av visionären och pionjären Dr. Christine Schrammek. Med sin bakgrund som dermatolog och kosmetolog såg Dr. Schrammek en möjlighet att kombinera sina medicinska kunskaper med en passion för naturlig hudvård. Hennes mål var att utveckla en behandling som inte bara var effektiv, men också skonsam och naturlig.

Dr. Schrammek tog inspiration från naturens egen läkande kraft och började experimentera med olika örtblandningar. Efter noggrann forskning och utveckling skapade hon slutligen Green Peel, en unik peelingmetod baserad på en blandning av naturliga örter och växtextrakt. Denna innovativa behandling introducerade ett nytt sätt att förbättra hudens utseende och hälsa utan användning av kemiska ämnen eller invasiva metoder.

Genom åren har Green Peel vuxit och utvecklats, men dess kärnvärden har förblivit desamma. Idag är Green Peel känd över hela världen för sina imponerande resultat och sin förmåga att behandla en rad hudproblem. Dr. Schrammeks ursprungliga vision lever kvar i varje behandling, och erbjuder människor möjligheten att uppleva en naturligt strålande och hälsosam hud.

Green Peel: En resa av innovation och expertis

Fresh Up-behandlingen från Green Peel är en mild, men effektiv metod för att ge huden en omedelbar fräschhet och lyster. Perfekt för dem som söker en snabb uppfräschning, denna behandling är idealisk för att revitalisera trött och matt hud och ge den en hälsosam utstrålning.

Denna skonsamma peeling använder en unik blandning av naturliga örter och växtextrakt för att varsamt exfoliera huden utan att orsaka irritation. Fresh Up stimulerar blodcirkulationen och aktiverar hudens egna regenereringsprocesser, vilket resulterar i en mer levande och ungdomlig hudton.

Fördelarna med Fresh Up-behandlingen är många:

 • Omedelbar Lyster: Huden får en omedelbar förbättring i lyster och klarhet, vilket gör att du ser mer utvilad och återupplivad ut.

 • Utan Upphämtningstid: Eftersom det är en skonsam behandling, kan du omedelbart återgå till dina dagliga aktiviteter utan någon nedtid.

 • Förbättrad Hudton och Textur: Regelbunden användning kan bidra till att jämnare ut hudtonen och förbättra hudens övergripande textur.

Oavsett om du förbereder dig för ett speciellt tillfälle eller bara vill ge din hud lite extra kärlek, är Fresh Up det perfekta valet för att uppnå en omedelbar förbättring av hudens utseende och känsla.

a woman with a facial mask on her face
a woman with a facial mask on her face
Fresh Up: Väck din hud till liv

Green Peel Express är en kompakt och effektiv behandling designad för att ge din hud en snabb och märkbar förbättring. Perfekt för den som har en hektisk livsstil eller behöver en skönhetsboost inför ett speciellt tillfälle, erbjuder Green Peel Express en skonsam men ändå effektiv lösning för att fräscha upp och vitalisera huden.

Denna kortare version av den klassiska Green Peel-behandlingen använder samma unika blandning av naturliga örter och växtextrakt, men är anpassad för att ge omedelbara resultat med mindre intensitet. Med Green Peel Express kan du uppleva följande fördelar:

 • Snabb Exfoliering: Tar varsamt bort döda hudceller, vilket ger en klarare och mer strålande hudton.

 • Omedelbar Fräschhet: Stimulerar blodcirkulationen och ger en direkt uppfriskande känsla.

 • Kort Återhämtningstid: Perfekt för de som vill undvika längre nedtid men ändå uppnå märkbara resultat.

Green Peel Express är idealisk för att snabbt återställa hudens glöd och klarhet. Oavsett om det är för en sista-minuten-fix eller som en del av din regelbundna hudvårdsrutin, är denna behandling en utmärkt väg till en friskare och mer strålande hud.

a woman comparation after and before green peel express
a woman comparation after and before green peel express
Green Peel Express:
En snabbkur för din hud

Energy-behandlingen från Green Peel är en djupgående och energigivande hudvårdsupplevelse som är utformad för att aktivt bekämpa tecken på hudåldrande. Denna behandling använder en kraftfull kombination av naturliga örter och näringsrika ingredienser för att ge huden en djuprengöring och samtidigt stimulera dess naturliga föryngringsprocesser.

Energy-behandlingens mångsidighet gör den idealisk för att adressera en rad åldersrelaterade hudproblem:

 • Reducerar Linjer och Rynkor: Genom att stimulera hudens egen kollagen- och elastinproduktion, hjälper Energy-behandlingen till att minska synligheten av fina linjer och rynkor.

 • Förbättrar Hudens Elasticitet: Ingredienserna i denna behandling arbetar för att förbättra hudens fasthet och elasticitet, vilket ger ett mer ungdomligt utseende.

 • Ger Ny Lyster: Energy-behandlingen återupplivar trött och glåmig hud, och lämnar efter sig en klarare och mer strålande hudton.

Energy är mer än bara en hudvårdsbehandling; det är en fullständig förnyelse för din hud. Med regelbundna sessioner kan du uppleva långvariga förändringar som inte bara förbättrar din huds utseende utan även dess hälsa. Våga ta steget mot en friskare, mer levande hud med Energy-behandlingen.

a woman before green peel energy from dr schrammek
a woman before green peel energy from dr schrammek
a woman after green peel energy from dr schrammek
a woman after green peel energy from dr schrammek
Energy: Din lösning för revitaliserad och ungdomlig hud

PRISER GREEN PEEL

 • GREEN PEEL® Express

  • Minuter: 20

  • Pris: 1050 SEK

 • GREEN PEEL® Fresh Up

  • Minuter: 50

  • Pris: 1450 SEK

 • GREEN PEEL® Energy

  • Minuter: 50

  • Pris: 1650 SEK

a woman with a green peel mask on her face
a woman with a green peel mask on her face
HUDVÅRD

Vi erbjuder ett brett utbud av hudvårdstjänster, inklusive den uppskattade Klassisk Ansiktsbehandling och den innovativa Green Peel från Dr. Schrammek, skräddarsydda för att återställa, förnya och berika din hud. Vårt engagemang för din skönhet och hälsa är djupt personligt, och vi strävar efter att skapa en unik upplevelse som ger dig förnyad självkänsla och strålande hud.

AVANCERAD HUDVÅRD

Välkommen till framkanten av avancerad hudvård där vi kombinerar vetenskap och skönhet för att ge dig de bästa resultaten. Med banbrytande behandlingar som Dermapen 4, Plasma Pen (Plaxel plus), samt de revolutionerande peelingarna PRX-T33 och TPRX, är vi dedikerade till att erbjuda lösningar som inte bara förnyar din hud på ytan, utan också förbättrar dess hälsa och kvalitet på djupet. Oavsett dina hudbekymmer, är vårt mål att skräddarsy en behandling som ger dig synliga, långvariga resultat och en strålande hud. Upptäck hur vår avancerade hudvård kan förändra ditt utseende och ditt välbefinnande.